Kaikki Marmorikynttilät valmistetaan parhaita raaka-aineita käyttäen käsityönä Suomessa. Parafiini, jota kynttilöissä käytetään on mm. FDA:n USA:n elintarvike – ja lääkeviraston, hyväksymä. Samaa parafiiniä käytetään elintarvikepakkauksissa. 

Kynttilöissä käytetyt väriaineet on testattu ja hyväksytty Euroopan Kemikaaliviraston REACH:n tekemissä tutkimuksissa. Sydänlangat ovat puhtainta puuvillaa, eivätkä sisällä mitään lyijy- tai sinkkipitoisia aineita.

Koska Marmorikynttilät® eivät sisällä hajusteita, jopa allergiset ihmiset voivat nauttia näistä ulkonäöltään ja palamisominaisuuksiltaan ainutlaatuisista kynttilöistä. Palaessaan Marmorikynttilät® hohtavat kirkkaasti upeita marmorin sävyjä. Lisäksi usean kymmenen tunnin polttamisen jälkeen kynttilät avautuvat kukkamaisesti muodostaen upean taideteoksen. Jokaisessa kynttilässä/pakkauksessa on mainittu minimipalamisaika, joka olosuhteista riippuen on monesti jopa 20 %:a ilmoitettua pidempi aika.Jokainen yksittäinen kynttilä on pakattu erikoisvalmisteiseen sellofaaniin, joka viimeistelee kynttilän jo valmiiksi upean ulkonäön. Näyttävät lahjapakkaukset ovat erinomainen tuliainen vaativallekin ystävälle.

Moneen eri keksintöön perustuvan valmistusmenetelmän ja parhaiden raaka–aineiden sekä laatunsa ansiosta Marmorikynttilät® valloittavat vuosi vuodelta uusia, uskollisia asiakkaita ympäri maailmaa kovaa vauhtia.

Laatua kuvaa parhaiten yksittäisten kuluttajien lähettämät palautteet:

”Jo 20 vuotta olen polttanut ainoastaan Marmorikynttilöitä”.

”Ostin 150 tuntia palavan kynttilän, joka paloikin 200 tuntia!

”Olen polttanut kynttilöitä jo 40 vuotta, mutta en ole koskaan tavannut näin hienoa kynttilää.”

”Vieraani olivat aivan ihmeissään, kun he katselivat ruokapöytämme upeasti avautuvaa Marmorikynttilää”.


Marmorikynttilät® ovat selkeä isojen pöytäkynttilöiden markkinajohtaja Suomessa, ja useassa muussa Euroopan maassa on nähtävissä samankaltainen kehitys lähitulevaisuudessa.

Go to top